През юли 2022 г. Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.

34-годишната Цвети Пиронкова и съпругът й - бившият футболист Михаил Мирчев, имат още един син Александър, който се роди на 27 март 2018 г. Оттогава Цвети почти изцяло се е отдала на новата роля в живота си - тази на майка. Тя често качва снимки от разходки, семейни ваканции и кадри, които разкриват как преминава динамичното ежедневие на жена с две деца.

Като много заета дама, която се опитва да разпределя времето си между децата и спортната си кариера, на Цвети очевидно все по-рядко ѝ остава време за нея самата. Време, в което да се позабавлява на воля например.

За това разбираме от профилите ѝ в социалните мрежи, където родната тенисистка споделя с феновете си, че все пак е успяла да открадне няколко часа, в които да купонясва с приятелки в Пловдив.

Цвети Пиронкова, първите ѝ снимките след раждането и колко добре изглежда родната тенисистка

Как изглежда Цвети Пиронкова след раждането

Първа разходка на малкия Виктор

В нейния Instagram откриваме няколко снимки, на някои от които Цвети позира сама, а на други е в компанията на още две момичета. Всички са облечени много стилно и си личи, че искрено се забавляват по улиците на града. В хаштаг към кадрите, Цвети уточнява, че това я рядък случай, но съдейки по усмивките на лицата им, със сигурност ще се превърне в такъв, който ще се помни дълго.