Последните няколко месеца бяха доста напрегнати за Том Холанд, а причината беше неяснотата около Спайдърмен. За щастие Sony и Marvel постигнаха нова договорка и супергероят ще го бъде.

Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel Studios и каква сделка сключиха компаниите

Спайдърмен се завръща

Sony и Marvel постигнаха нова договорка

Това означава, че на този етап Холанд може да бъде спокоен за бъдещето си в киновселената на Marvel и да се концентрира върху останалите си проекти.

Един от тях е филмът Cherry, режисиран от Джо и Антъни Русо, които са отговорни за три от четирите филма за Отмъстителите. Новото му превъплъщение обаче изисква и известна промяна.

В случая на Том Холанд не става дума за загуба или качването на тегло, а за сбогуването с доста коса. На видеото се вижда, че няма и помен от косата на актьора.

На какво се подлага Том Холанд за ролята си на Спайдърмен

Какви жертви се изискват, за да бъдеш Спайдърмен

Не са никак здравословни

Това е така, защото в Cherry Холанд ще изиграе военен лекар, който се завръща от Ирак с посттравматичен стрес. Преживяното на фронта буквално го подлудява и от герой той бързо се превръща в пристрастен към наркотиците престъпник, отговорен за обира на 10 банки.

Том Холанд, Зендая, Спайдърмен и как реагираха двамата на новината

Том Холанд няма да ходи никъде

Спайдърмен няма да ходи никъде

Интересното е, че филмът е вдъхновен от реални събития. Очакваме с нетърпение да видим как Холанд ще се справи с тази драматична роля. Останалите му фенове също, макар повечето трудно да преживяват новата му прическа.