Миналата седмица Том Брейди леко изненада не само почитателите си, но и феновете на американския футбол, обявявайки, че се отказва от професионалния спорт.

Том Брейди и новината, че отново се отказва от професионалната си кариера

Дойде ли най-после краят за Том Брейди

Футболистът има да ни казва нещо

Изненадващото бе, че решението му дойде около година след като първо се отказа, а след това се отметна и продължи с кариерата си. Е, може би не е било най-правилният ход, защото няколко месеца по-късно се стигна до раздялата му с Жизел Бюндхен.

Този път Брейди обеща, че няма да има емоционални сбогувания, защото човек получава само едно емоционално сбогуване и той е получил своето през миналата година. Но има хора, които се опитват да изкарват пари от всичко, свързано с легендата на NFL.

Според CBC Sports, фен на Брейди е пуснал за продажба в eBay буркан, пълен с пясък. Специалното на този пясък е, че човекът го е събрал от точното място, на което Том Брейди е записал видеото, в което казва, че се пенсионира за втори път.

Не знаем дали някой си е купил буркан с пясък, но началната му цената не е никак скромна - цели 677 долара. Само след няколко дни желаещите да се сдобият с него са били над 100, а достигната цена почти 100 000 долара.