Не знаем как намира не само време, но и вдъхновение, 31-годишният певец и актьор Ейбъл Тесфайе, по-известен като The Weeknd.

The Weeknd, The Idol и работата на певеца със Сам Левинсън по сериала на НВО

Тайна секта - тема на нов сериал на НВО

Сред създателите му е The Weeknd

Докато се ослушвахме за подробности около предстоящия сериал The Idol по НВО, в който той ще участва в главната роля, канадецът взе, че извади нов сингъл. Тоест, пусна само скромна част от него в Instagram.

Но сподели в същата социална мрежа, че само след два дни (на 6 август) ще чуем пълната версия на парчето. А най-интересното в случая с "Take My Breath" е, че залита към стила синт поп, тоест, различно от всичко, което досега е издавал The Weeknd.

Всъщност, още преди да обяви датата на премиерата, изпълнителят на хита "Blinding Lights" намекна в своя Instagram, че предстои нова ера, според нас - в музикалната му кариера. И вероятно става въпрос за неочакваното ново звучене на последната му песен.

Всъщност тя е част от предстоящия му албум и фрагменти от нея вече мнозина са чували. Именно част от инструментала й озвучава рекламния клип на отбора по лека атлетика на САЩ, който участва на Олимпийските игри 2020 в Токио.