През последните две седмици Тейлър Суифт е в Австралия, където вече е изнесла концертите си в Мелбърн и Сидни. Следващите ѝ концерти от турнето ѝ Eras Tour са в Сингапур и стартират на 2 март. Още преди да успее да напусне Австралия обаче, за певицата са се появили проблеми.

Тейлър Суифт и Травис Кели на Супербоул 2024 - целувката, която влезе в историята

Целувка за рекорд - Тейлър Суифт и Травис Кели влязоха в историята

Колко милиона видяха радостта им

И по-скоро в такива се е забъркал баща ѝ Скот Суифт. От TMZ са публикували видео, на което се вижда, че мъж (най-вероятно бащата на Тейлър Суифт) върви по кея до жена (най-вероятно певицата), с чадър, който да я предпазва. Тогава фотограф започва да снима, но е отблъснат от мъжа, който държи чадъра пред обектива. В този момент се чува няколко души да си разменят реплики.

Сега властите разследват предполагаемо нападение, случило се в Сидни около 2:30 сутринта на 27 февруари, като самоличността на замесените хора обаче не е потвърдена. От полицията допълват, че мъжа не се нуждае от медицинска помощ.

"На полицията е казано, че 71-годишен мъж е нападнал 51-годишен мъж. По-младият мъж е съобщил за инцидента и в момента се провеждат разследвания от служители", гласи изявлението на говорител на Тейлър Суифт.

Джесика Маклейн - съученичката на Тейлър Суифт, която твърди, че певицата е "злобна кучка"

Наистина ли Тейлър Суифт е "злобна кучка"

Какво още разкрива жената за ученическия живот на звездата

Пред E! News той допълва също, че двама души агресивно са си пробивали път към певицата. Освен това твърди, че и двамата са посягали към охраната и са заплашвали да хвърлят член на охраната във водата.