Тейлър Суифт още не е навършила 30, а вече се нареди на върха на класацията на Forbes за най-високоплатени звезди. Безброй хитове и награди, 119 милиона последователи в Instagram, както и състояние от над 360 милиона долара са категоричните доказателства, че тя е наистина успяла.

А ето и кои са основните принципи, които Суифт следва, за да бъде винаги номер едно в това, което прави.

Отговорност

Изпълнителката е на мнение, че ако имаме мечта, която искаме да сбъднe, отговорността дали това ще се случи, е само и единствено наша. Трябва да разчитаме не на някой друг, а на своите знания, умения и упоритост. Всичко останало е късмет.

Снимка 382850

Източник: GettyImages

Когато е само на 11, Суифт вече знае, че иска да се занимава с музика. И за да сбъдне тази своя мечта, започва сама да обикаля по звукозаписите студия, за да я забележат и харесат.

Първите й опити са неуспешни, затова тя се хваща да пише сама текстове на песни и се научава да свири на китара. А съдбата не оставя усилията й без награда.

Критика

Разбираемо е да не ни стане приятно, ако някой ни каже, че не сме си свършили работата както трябва. Но ако искаме да успеем, трябва да се научим да не приемаме критиката прекалено лично. Вместо това, трябва да си вадим правилните изводи от нея.

Приходи

Суифт е една от най-богатите звезди на световната музикална сцена. Но тя не разчита само на един източник на приходи. Освен от концерти и албуми, тя печели милиони и от своите рекламни договори. Така винаги е сигурна, че да има финансови затруднения.

Промяна

За да бъде винаги на върха, Тейлър се стреми да е гъвкава и да се променя, за да бъде интересна на публиката. Първият й албум излиза, когато тя е само на 16. Тогава тя бе в светлината на кънтри певица. Имидж, от който успя да избяга през следващите години.

Певицата знае как да се променя, да надгражда себе си и да го прави така, че да трупа все повече фенове, пише The Richest.

Тейлър Суифт и имотите, които притежава

За какво Тейлър Суифт похарчи 84 млн. долара

Защо певицата обича да инвестира в недвижимо имущество

Социални мрежи

В днешно време, за да си популярен, трябва да си активен в интернет пространството. Суифт знае това много добре и се справя още по-добре с тази задача. Тя е наясно точно какво и точно кога да споделя със своите последователи, на което със сигурност се дължи част от успеха й.