Волейболният национал Теодор Салпаров проговори за връзката си с Ралица Паскалева, която нашумя с ролята на д-р Галя Стилянова от сериала "Откраднат живот". Двамата криеха отношенията си, но общи снимки в социалните мрежи издадоха близостта им.

"С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца - разказва Салпаров пред списание LOVE style. - Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си красота. Тя е много земна, скромна и чиста, истински ангел и е доста по-различна от повечето жени в днешно време."

Двойката все още не живее заедно, защото Теодор в момента е в Бургас. Там е играещ спортен директор на волейболния шампион "Лукойл Нефтохимик". Когато идва в София, остава в дома на актрисата. Тя също пътува постоянно до морския град, така че далечното разстояние не е пречка за любовта им.

"Много бих искал да се радвам на още деца - две ще е най-добре. Ралица определено притежава качествата, които бих искал да има майката на бъдещите ми наследници, така че рано или късно и това ще се случи.

Не съм се замислял дали бих се оженил отново, след като вече имам един брак зад гърба ми, само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива постепенно, без да бързаме", казва още волейболистът и добавя, че  Ралица се разбира прекрасно с бившата му жена Бойка Делиева, както и с неговия син - десетгодишния Георги.