По-рано през седмицата истинските почитатели на спорта изтръпнаха при новината, че Тайгър Уудс е претърпял сериозна катастрофа.

Тайгър Уудс, катастрофата, която е претърпял и как звездите го подкрепиха

Как звездите реагираха на случилото се с Тайгър Уудс

Звездна подкрепа

За радост не е имало животозастрашаващи последици, но голфърът не се е разминал и без нищо. Защото е претърпял операция на крака заради сериозни наранявания. 

Уудс е имал фрактури на костите на пищяла и фибулата в долната част на десния му крак. И това не е всичко, защото е имал и наранявания в областта на стъпалото и глезена, които са били стабилизирани с винтове и щифтове.

Това, което се знаеше за инцидента, е, че в злополуката е била замесена само колата на Уудс. А причината за това да излезе от пътя и да се обърне е загуба на управлението.

Но заради историята на Тайгър Уудс с употребата на болкоуспокояващи имаше съмнения, че може да има нещо друго като причина. В крайна сметка от полицията в Лос Анджелис казват, че няма да бъдат повдигнати никакви обвинения срещу голфъра.

Тайгър Уудс, "Тайгър", HBO и защо агентът на голф легендата нападна документалния филм

Тайгър Уудс срещу документалния филм за живота си

Кой е крив и кой - прав

Казват също така, че Тайгър Уудс не е бил под влиянието на алкохол и към момент случилото с него се счита просто като инцидент, пише BBC.