Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни събития в света. И тази година финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на направи изключение и освен на феновете на спорта, привлече интереса и на всички, на които им се гледа истинско музикално шоу.

Когато Тейлър Суифт и Травис Келси са опасно близки преди Супербоул 2024

Когато Тейлър Суифт раздава целувки (в момент на нежност)

Любовта витае във въздуха

Полувремето на мача по традиция е запълнено както с реклами за милиони, така и с изпълнение на живо, което е по-различно от всички други. За всеки изпълнител е истинска привилегия да получи покана да се качи на тази сцена, като липсата на хонорар е изцяло компенсирана от незабравимото преживяване и адреналина, който носи това, че за по-малко от 15 минути трябва да покажеш най-доброто, на което си способен.

Миналата година тази чест имаше Риана, която беше в напреднала бременност, но това не й попречи да се представи страхотно. Тази година, преди Канзас Сити Чийфс да вдигнат купата на Супербоул за втора поредна година, на сцената излезе една друга звезда, за чиято музика си спомняме с голяма носталгия - рапърът Ъшър.

Снимка 653013

Източник: GettyImages

45-годишният изпълнител, който стана истинска звезда само за нощ с хита си "Yeah!", напомни за себе си по най-добрия възможен начин пред 65-те хиляди зрители в Allegiant Stadium и милиони пред екраните. С впечатляващите си танцувални умения и неизчерпаема енергия, той ни накара да запеем отново песни, които си припявахме преди повече от десетилетие. Бавните R'n'B парчета получиха нов аранжимент специално за събитието.

Снимка 653019

Източник: GettyImages

Освен благодарение на многобройния оркестър и десетките танцьори на сцената, изпълнението на Ъшър стана още повече заради гост-изпълнителите, които се включиха в него. Алиша Кийс успя да забави темпото и да спре времето за няколко минути с изпълнението си на баладата "If I Ain"t Got You".

Снимка 653018

Източник: GettyImages

На сцената излязоха още will.i.am, Jermaine Dupri, Ludacris и H.E.R, които също допринесоха за парти настроението.

Снимка 653024

Източник: GettyImages

Финалът на изпълнението на Ъшър очаквано беше неговият най-голям, 20-годишен, но неостраяващ хит, който накара всички в залата да затанцуват. А като заговорихме за танци, безспорно те бяха най-впечатляващата част от тазгодишното полувреме на спортното събитие.

Снимка 653023

Източник: GettyImages

С блестящите си тоалети и пластични движения, които изпълняваше перфектно дори на кънки, рапърът ни върна в едно време, когато певците бяха и истински артисти, които знаят как да накарат публиката да не откъсва очи от тях.

Снимка 653021

Източник: GettyImages

Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул

Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Пари като вестници

И явно това запомнящо се изпълнението на Супербоул 2024 е само загрявка за всичко ново, което ни очаква от Ъшър, защото два дни преди него той представи новия си албум - Coming Home. Какво по-добро завръщане там, където си от 30 години, пише Guardian.