В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова с ролите си в киното, колкото с любовните си завоевания. Неведнъж актьорът става обект на шеги заради вкуса си към млади красавици до 25 години. А тези дни една от тях сподели интересни подробности за срещата си с Лео.

Леонардо ди Каприо, Витория Черети и Тоби Магуайър - неочаквано добра комбинация

Кой развали романтиката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Любовта си е любов, но приятелството е до живот

Моделът на Playboy Хике Кьонингс е на 22 години и влиза в графата любимки на 49-годишната звезда от "Имало едно време в Холивуд". Тя е на корицата на последния брой на нидерландското еротично списание, а в него разказва за вечерта, в която се е срещнала с него.

Това се случва на частно парти в таен клуб в Лос Анджелис, в който се влиза само с покани. "Видях го да седи там с черната си качулка и черна шапка и направихме зрителен контакт", казва тя. Малко след това мениджърът на Леонардо ди Каприо е отишъл, за да й каже, че той иска да говори с нея.

Двамата водят кратък разговор, в които красавицата изтъква факта, че той излиза само с момичета под 25 години. А Лео бързо се признава за "виновен" в това прегрешение.

Следва целувка, която Кьонингс определя като странна. "Беше добре, но определено не беше най-доброто, което съм опитвала", категорична е тя. Блондинката завършва разказа си с важната подробност, че е била поканена да си тръгне заедно с актьора, но е отказала.

Казала му е, че не го познава достатъчно добре, а отказът й определено го е изненадал, защото не е свикнал да му отказват. Няколко минути след това обаче Леонардо ди Каприо си е намерим друга млада красавица в бара и впоследствие си е тръгнал с нея. 

Защо Месут Йозил се подигра с Леонардо ди Каприо и гаджетата му

Как и защо бивш футболист се подигра с Леонардо ди Каприо

Йозил защити Арсенал

"Лео е твърде странен и твърде стар", казва Хике. А и си е имала едно наум, защото от свои познати, които не са му отказвали, знае, че той има малко странни предпочитания в леглото. Като например да слуша музика на слушалки или да слага възглавница върху главата на жената. Е, това определено не е по вкуса на всяка.