В момента София Вергара е щастливо омъжена за Джо Мангианело, но докато открие любовта, която да отстои на предизвикателствата на времето, е имала и други връзки, разбира се.

София Вергара, Анджелина Джоли и кои са най-високоплатените актриси за 2020 г. според списание Forbes

Ето кои са най-високоплатените актриси за 2020 г.

Разместванията са факт

Една от тях е с Ник Льоб. Двамата приключиха годежа и връзката си през 2014 г., а година по-късно актрисата се омъжи за Мангианело.

Но преди да се разделят Льоб и Вергара са замразили ембриони за инвитро процедура с идеята да ги използват в бъдеще. И сега бившият на актрисата иска ги използва.

Но не това е желанието и на София Вергара, която според People е спечелила делото в съда. И реално няма как нито един от двамата да използва замразените ембриони без съгласието на другия.

София Вергара и Ник Льоб през 2014 г.

Източник: GettyImages

София Вергара и Ник Льоб през 2014 г.

Вергара още през 2017 г. се опита да попречи на бившия си да ги използва без писменото ѝ разрешение, а сега забраната е факт. В изявление Ник Льоб казва, че според него съдията е бил повлиян от случващото се в Холивуд и поради тази причина е отсъдил в ползва на Вергара.

"Тъжно е, че София, която е ревностен католик, умишлено е създала бебета, само за да ги убие в последствие", се казва още в изявлението на Льоб.

София Вергара, Джо Манганиело и какво празнуват двамата

Когато София Вергара е влюбена до уши

Какво празнуват актрисата и съпругът ѝ

Преди време той се опита да постигне своето и в друг съд, този в Луизиана, но и тогава не му се получи. Иначе София Вергара има син - Маноло, от предишен брак.