И Хайди Клум, и София Вергара изглеждат зашеметяващо - точно така смятат не малка част от хората. А застанали една до друга, двете правят истински фурор. И понеже го знаят, се събраха заедно на червения килим. Широки усмивки, блясък и много розово - това е дрескодът им за вторник вечерта.

Хайди Клум, Мoschino и интересната модна визия, която звездата бе избрала за себе си

Как да се облечем като Хайди Клум

Модните идеи, които да заемем от модела

Клум и Вергара привлякоха камерите към себе си на полуфиналите на 17-ия сезон на America's Got Talent в Лос Анджелис.

Двете дами, които са в ролята на съдии в телевизионното шоу, определено ни напомнят за Барби. Те позират една до друга в искрящи розови рокли, едната в сребристи сандали, другата - в цикламени.

Типично за Хайди, тя показа стегнатото си тяло в къса рокля с ефектен буфан ръкав, който покрива само едното ѝ рамо. 49-годишният супермодел потропва с цикламени токчета с тънки каишки, които още повече подчертават слабите ѝ крака.

Снимка 583702

Източник: GettyImages

София, от своя страна, подчертава фигурата си "пясъчен часовник" в набрана ярко розова рокля - също с едно рамо. Най-отличителният елемент от цялата ѝ визия е бюстът на актрисата, който е покрит със сребърни скъпоценни камъни. Колумбийката се разходи върху червения килим, обута в чифт сребърни сандали.

София Вергара, почивните дни и лежерните, секси снимки по бански

Когато София Вергара остане по бански

В готовност за горещи летни емоции

Двучасовите полуфинални изпълнения на America's Got Talent бяха излъчени по NBC във вторник, 9 август. Двама от 11-те изпълнители ще отидат направо на финала, за да се състезават за наградата от един милион долара и да оглавят шоу във Вегас.