София Вергара е една от най-сексапилните жени на планетата. Освен със страхотната си визая обаче, колумбийската красавица ни впечатли и с манията си по чистотата. Оказва се, че обича да поддържа всичко чисто и подредено.

София Вергара на 50

София Вергара в 27 факта

Защото някой днес има рожден ден

По време на скорошното си тропическо бягство, актрисата отдели малко време, за да направи някои корекции, преди да се отдаде на заслужена почивка. От клипче, направено от съпруга ѝ Джо Манганиело, виждаме София Вергара е по бански.

Тя обаче далеч не се препича на слънце, а се е заела с домакинска работа - по-конкретно с почистване на една от лампите на верандата в тяхната ваканционна къща.

"Ние сме на почивка", казва Джо на София във видеото. "Те нищо не правят", отговаря София, имайки предвид хората, които отговарят за почистването на къщата. "Защо седиш на табуретка и лъскаш месинга на този фенер?" продължава той, на което София отговаря "Няма ваканция, когато харесваш красиви неща".

Актрисата, която наскоро отпразнува годишнината от сватбата си с Джо, публикува видеото в профила си в Instagram с надпис "Мисля си за почивка", придружен с емотикона на коледно дърво. 

София Вергара, Наталия Ботеро и как актрисата вае тяло с тренировки

София Вергара разкри тайната за перфектната си фигура

Как да имаме нейния "пясъчен часовник"

Феновете на София се съгласиха с нея, като един написа: "Не мога да извадя колумбийското момиче от нея", докато друг коментира: "Латино сила! Без значение колко пари има латиноамериканецът в кръвта ни е да чистим, ние го обичаме, това е терапия."

Трети последовател добави: "Това е животът на всеки човек, женен за латиноамериканка", докато четвърти потвърди: "Всяка латиноамериканка тук те разбира, ние чистим навсякъде, където и да отидем".