Свикнали сме да ги виждаме на червения килим, докато обират лаврите от последния си успех. Но, встрани от кариерата, те имат хобита, разкриващи по-различни умения. Ето с какво биха могли да се занимават, ако се откажат от блясъка и славата.

Анджелина Джоли

Преди 14 години актрисата стана сертифициран пилот на частен самолет. Самата тя притежава малка летателна машина. Но през 2013 г. възможността да я управлява й бе отнета - заради неспазване на сроковете за подновяване на свидетелството за управление.

Снимка 361893

Източник: Facebook / Angelina Jolie/Angie

Скоро след това обаче отново видяхме Лара Крофт да се рее сама сред облаците.

Джъстин Бийбър

Тийн идолът стана популярен с хитовете си, но какво прави в свободното си от ангажименти време? Често в ръцете му се оказва кубче Рубик, което успява да нареди за отрицателно време - по-малко от две минути.

Пиърс Броснан

Снимка 361902

Източник: GettyImages

Агент 007 остава впечатлен от гълтач на огньове, чието изпълнение наблюдава преди няколко десетилетия в Белия дом. Толкова, че решава да се запише в специална работилница и успява да усвои необходимите умения за атрактивния номер.

Марго Роби

Актрисата не само е фен на татуировките върху собственото си тяло, но и обича да ги прави върху други. Дори на сватбата си татуира някои свои приятели, за да помнят винаги важния ден. Роби си признава, че не е сертифициран татуист и не е много наясно какво прави, но важното е, че се забавлява.

Дуейн Джонсън - Скалата

Освен да участва в екшъни, бившият кечист може да припява балади и да свири на китара. Тези свои умения обаче демонстрира рядко, най-често в приятелско обкръжение, а не на снимачната площадка.

Звездите, които живеят в лукс и преди славата

Звездите, които живеят в лукс и преди славата

Кое идва първо

Дженифър Гарнър

Освен фен на джаза, актрисата е способна и сама да изсвири някоя и друга мелодия на саксофон.