В САЩ риалитито The Kardashians, което проследява живота на една от най-нашумелите фамилии през последните години, вече стартира четвъртия си сезон. Някои проблеми, засегнати в предишния, обаче явно изобщо не са били разрешени както се мислеше доскоро. И това, което започна като спор и заяждане между сестрите Ким и Кортни, сега се превръща в доста голям скандал.

Ким Кардашиян в CR Fashion Book - нови откровения и дръзки превъплъщения

По кого си пада Ким Кардашиян (и кога се чувства най-секси)

Нови откровения и дръзки превъплъщения от риалити звездата

Проблемите между двете всъщност започват покрай сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, за която Ким е обвинена, че се е възползвала от случая, за да си договори бизнес сделка.

42-годишната Ким Кардашиян разказва, че след като снимането на предишния сезон на риалитито е минало тежко, в последствие уж всичко е било наред и с Кортни са се помирили.

Кортни Кардашиян от своя страна пък не крие, че все още ѝ е трудно да преглътне спора със сестра си и проблемите им отново са се възобновили по време на телефонен разговор. След него Кортни решава да не се включи в планирано семейно пътуване до Мексико и дори заявява, че предпочита да не е около семейството си.

Ким не остава пасивна в случая и прави опит да я склони да поговорят. В своя защита тя казва, че на въпросната сватба нищо не се е случило и дори не се е стигнало до бизнес разговор. 44-годишната Кортни Кардашиян обаче дори си позволява да обвини сестра си в егоизъм, за който е на мнение, че е в основата на проблема им.

"Не можеш да понасяш някой друг да е център на внимание. Ти дойде на сватбата ми и не беше доволна. Оплаква се от секундата, в която пристигна до секундата, в която си тръгна. За това става въпрос", избухва Кортни Кардашиян.

"Какво има толкова, че мнението ти за мен е толкова ниско? Иска ми се да се поразровиш дълбоко и да разбереш защо ме мразиш толкова много и защо си ми толкова ядосана", отвръща ѝ Ким Кардашиян.

По нейните думи обаче и други хора са притеснени от поведението на Кортни. Ким казва, че всичките ѝ приятели се оплакват, та дори и децата ѝ от Скот Дисик - Мейсън (13 г.), Пенелъпи (10 г.) и Рейн (8 г.).

"Всички сме загрижени. Всички просто си мислим, че наистина не си щастлива. Децата ви дори идват при мен с проблеми, които имат", споделя Ким.

В отговор на това Кортни се разплаква, очевидно разстроена, че и приятелите ѝ, и децата ѝ са срещу нея. Но цялата спорна ситуация сякаш произлиза от по-дълбоко лични семейни проблеми, за които тя признава. По думите на Кортни Кардашиян за всички от фамилията ѝ е възприето като нещо съвсем нормално да си отправят обвинения и обиди помежду си, с цел да наранят чувствата на човека срещу себе си.

"Това е нещо, върху което работя усилено по време на терапията ми, за да го променя и когато такива ситуации ми го напомнят, е наистина болезнено", разкрива Кортни Кардашиян.

В дома на Травис Баркър, Кортни Кардашиян и всичките им деца

На гости на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Домашен уют и много забавления

Ще се помирят ли обаче окончателно тя и сестра ѝ Ким Кардашиян, остава времето да покаже.