В последните седмици евентуалният предстоящ развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек е една от най-коментираните теми от всички, освен от тях самите. Двамата продължават да пазят мълчание, да се появяват отделно на различни събития и да дават почва за още повече подозрения, че краят май е съвсем близо.

Още по-близо ли е краят - наистина ли Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

Още по-близо ли е краят - наистина ли Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

Това ли е следващата стъпка към развода им

Наскоро актьорът бе в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър на тържество по случай завършването на сина им Самюел. А вечера, 12 юни, официалното му дипломиране отново ги събра. Този път обаче с тях бе и все още законната му съпруга Джей Ло, която пристигна заедно с близнаците си Макс и Еме.

Бен Афлек бе придружен на събитието от майка си и през цялото време предпочиташе да държи дистанция от Лопес. И докато на него напрежението просто му бе изписано на лицето и не можа да заблуди никого с неуспешните си опити да се усмихва, певицата демонстрира видимо добро настроение и по нищо не показа, че проблемите в любовта я тревожат. Но на тръгване вече беше свалила усмивката и също изглеждаше напрегната.

Със сигурност тази семейна сбирка е била поредното трудно изпитание за съпрузите, които правят всичко по силите си да крият трудностите помежду си, докато всички определят развода им като "неизбежен" и "наближаващ". А мрачното изражение на актьора напоследък поражда у близките му едни добре познати страхове, свързани с влечението му към алкохола и хазарта, обяснява Daily Mail.

Напоследък Бен Афлек на няколко пъти бе уловен от папараци с бутилка алкохол в ръка, а притесненията на хората от обкръжението му са, че провалът и на тази любовна приказка с Дженифър Лопес ще го тласне отново на дъното, от което успя да изплува именно с нейна помощ.