Подобно на редица звезди, като Ева Мендес, и певецът Шон Мендес е решил да се дистанцира за известно време от социалните мрежи. Но за разлика от прочутата актриса, на него определено ще му е по-трудно.

Ева Мендес, дъщерите й с Райън Гослинг, социалните медии и защо актрисата вече ги ползва рядко

И Ева Мендес спря социалните медии

Правилно решение

Пред Audacy 23-годишният певец признава, че е обсебен от различни онлайн платформи и че редовно си прави почивки от тях, като изтрива приложенията от устройствата си. А в момента се бори със себе си и се опитва да не влиза в TikTok, защото тази платформа е "всичко" за него.

Споделя още, че има "изключителна зависимост от социалните медии", която му пречи "да балансира". И си обяснява донякъде този свой проблем с факта, че е "дете на Vine", друга и по-стара платформа за споделяне на видеа, създадена през 2012 г.

От FOX28 напомнят, че приятелката на Шон Мендес - Камила Кабейо, също редовно си прави дигитален детокс в името на психичното си здраве.

А основната причина Кабейо да се дистанцира от време на време от приложенията е натоварването от високите очаквания към публикациите, в които всичко трябва да изглежда позитивно.

Камила Кабейо, Шон Мендес и подкрепата на любимия й, докато снима „Пепеляшка“

Приказка за Камила Кабейо и нейния принц

И какво общо има предстоящия филм „Пепеляшка“

Но изпълнителката на хита "Havana" не е скъсала тотално със социалните мрежи, защото именно благодарение на постовете си в тях, тя може да покаже каква е в действителност.