През изминалата седмица светът изгуби една от най-великите певици за всички времена - Тина Търнър почина на 83-годишна възраст в дома си в Швейцария. Стана ясно, че тя е страдала от редица тежки заболявания в последните години от живота си.

Какви са причините за смъртта на Тина Търнър

Какви са причините за смъртта на Тина Търнър

Всичко, което знаем до момента

За нея страдат много хора - от най-големите звезди в музиката до обикновени хора, за които песните й са част от живота им. Признание за връзката си с Тина направи и Шер. По време на участието си MSNBC тя разкри, че двете са били приятелки.

"Започнах да й ходя на гости (в Швейцария - б.а.), защото си помислих, че искам да вложа това време в приятелството ни. Да знае, че не е забравена", казва 77-годишната Шер.

Снимка 596430

Източник: GettyImages

Тя допълва, че срещите им са изпълнени с много смях, въпреки че в последните години Търнър е била много болна, но не е искала хората да знаят това. "Спомням си, че към края ми каза: Наистина съм готова. Не искам повече да страдам от това."

Шер разкрива още, че на тръгване Тина й е подарила чифт от обувките си. "Какви обувки ли? Обувките на Тина Търнър", уточнява тя.