Шарън Стоун и бившият ѝ съпруг Фил Бронстейн, които са женени между 1998 г. и 2004 г., осиновяват три деца преди да се разведат. Така през 2000 г. към семейството им се присъединява най-големият им син - вече 23-годишният Роан Джоузеф. През 2005 г. пък е осиновен сега 18-годишният Леърд, а година по-късно и 17-годишният Куин.

Шарън Стоун за цената на славата и за живота, който иска да живее

Да си известен е скъпо удоволствие - дори и за Шарън Стоун

Колкото повече имаш, толкова повече даваш

В Instagram профила си 65-годишната актриса е споделила снимка на най-голямото си дете - Роан Джоузеф.

"Гордея се с теб. Браво", пише гордо тя към кадъра, на който момчето ѝ позира гол до кръста, разкривайки татуировките по ръцете и гърдите си. Едната от тях е сърце с окачен около него ръчен часовник, докато другата - кръст, висящ на верига.

Въпреки че Шарън Стоун така и не уточнява дали има причина или конкретен повод да изрази гордостта със сина си, е споделила същата негова снимка, но в по-близък план и на стори в Instagram, пише People.

Изданието припомня също така, че през юни 2022 г. актрисата разкри, че през живота си е претърпяла множество спонтанни аборти.

"Загубих девет деца. Това не е нещо малко, нито физически, нито емоционално, но сме принудени да го чувстваме като нещо, което трябва да понесем сами и тайно с някакво чувство, че сме се провалили", допълва Шарън Стоун.

Година по-рано тя признава, че животът ѝ е бил доста труден и в други аспекти. Тогава актрисата издава, че е преживяла и сексуален тормоз, мозъчен кръвоизлив, удар от мълния и развод. И въпреки всичко застава твърдо зад позицията си да постави семейството си пред славата.

Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Дори 30 години по-късно актьорът е все още благодарен

"Благодарна съм, че избрах майчинството и че не избрах Холивуд като приоритет, защото там със сигурност не ме приоритизираха. Благодарна съм, че избрах нещата, които избрах", споделя Шарън Стоун пред People през октомври миналата година.