Откакто излезе документалният филм за живота й Not Just A Girl, Шаная Туейн няма спирка. И изглежда е подготвила още изненади за почитателите си.

Шаная Туейн, Not Just A Girl и документалният филм за певицата

Колко смела може да бъде Шаная Туейн

Разбираме от филма за живота й Not Just A Girl

За дълго време тя изчезна от медийното полезрение и остави феновете си в неведение къде е любимата им кънтри изпълнителка. В действителност животът ѝ през последните години я изправя пред редица предизвикателства - тя губи дори желанието си да пее. През 2011 г. намира отново любовта в лицето на настоящия ѝ съпруг Фредерик Тибо, който я подкрепя и запалва отново творческата искра в нея. И днес тя не само иска да бъде на сцената, но и предприема смели стъпки в тази посока.

Шаная Туейн пусна първата си песен от пет години насам "Waking Up Dreaming". А за обложката на сингъла позира... гола, прикривайки интимните си места единствено с каубойска шапка, пише Page Six.

"Концепцията за тази снимка е лично моя. Свалих сутиена и ризата, която завързах около кръста си", обяснява тя пред The ​​Sun. По този начин изпълнителката уверено демонстрира, че се чувства удобно в собствената си кожа и е "просто себе си".

Въпреки това Шаная Туейн отговоря на негативните реакции на хората, които критикуват разкриването на плът след определена възраст. "Човек трябва да е силен. Никога не се ядосвам на критиците. Не можеш да угодиш на всички, това е нормално", смята тя.

Но и едва ли има смисъл да им се обръщаме внимание, съдейки по хилядите лайкове и коментари на снимката в Instagram от миналия понеделник, 19 септември. Точно така тя избра да съобщи за новото си парче. На кадъра тя отново позира без горнище, със смъкната риза, закривайки ханша си и с поредните островърхи каубойски ботуши.

Песента "Waking Up Dreaming" се появява след като Туейн изненадващо се качи на сцената на Coachella през април. Тогава тя изуми публиката с изпълнение на "Man! I Feel Like A Woman" с Хари Стайлс.

Шаная Туейн, Фредерик Тибо и събитията, които я формират като личност

Какво се случва с Шаная Туейн

И кои са най-важните моменти в живота й

А се оказва, че Шаная Туейн работи и върху биографичен филм, като намекна за създаването и на мюзикъл.