Канадската певица Селин Дион има милиони почитатели, които с нетърпение очакват всяка нейна поява пред публика.

Селин Дион, Бритни Спиърс, Лейди Гага - най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Колко милиона печелят звездите в Града на греха

Тя е и една от най-високоплатените музикални изпълнители в казино рая на САЩ - Лас Вегас.

Здравословни проблеми обаче принудиха легендарната певицата, която е на 53 години, да отложи началото на шоуто си в Resorts World Theatre в Лас Вегас на 5 ноември.

За това съобщи самата тя в своя профил в Instagram, а причината която посочва, е "тежки и постоянни мускулни спазми, които ѝ пречат да се изявява на сцена". 

Певицата е под лекарско наблюдение и се лекува, но симптомите ще попречат на началото на шоуто. В изявление Дион посочва, че с екипа си работи активно по спектакъла през последните осем месеца и е изключително натъжена, че няма да може да го постави, както е предвидено.

"Чувствам се толкова зле, че това се случва, и толкова съжалявам, че разочаровах всички фенове, които са планирали да дойдат в Лас Вегас. Сега трябва да се съсредоточа върху подобряването ... Искам да преодолея това възможно най-скоро", пише тя.

Представленията в периода 5-20 ноември и 19 януари-5 февруари догодина ще бъдат насрочени за нови дати. Селин Дион възнамерява да възобнови световното си турне World Courage World Tour през март 2022 г., пише Yahoo!News.