Първото общо между Селена Гомес и Бела Хадид, за което се сещаме, е The Weeknd. Първо изпълнителката имаше връзка с него, а след това той се влюби лудо в красивия модел. А отношенията между двете дами изглежда не са напълно изяснени.

Всичко започна преди дни, когато Хадид публикува своя снимка от кампания на Dior в профила си в Instagram, а Гомес коментира, че е "зашеметяваща", добавяйки и влюбена емотиконка.

Веднага след този коментар снимката на Бела бе залята с коментари как певицата се опитва да й прави мили очи и подозрения доколко е искрена.

Стигна се дотам, че моделът изтри въпросния кадър от профила си. А всичко това се случва скоро след като Гомес последва отново Хадид в социалната мрежа, въпреки че тя не й е отвърнала със същото.

Във фен страница Селена коментира, че явно е станало недоразумение и Бела не я е разбрала правилно, за което съжалява.

Според говорители на модела, тя се е опитала да се свърже с бившата на приятеля си, но дали двете са постигнали някакво съгласие, явно ще си остане между тях. Или пък ще разберем от социалните мрежи...

Селена Гомес, атаките срещу нея в социалните мрежи и какво са й причинили те

Защо Селена изчезна от социалните мрежи

Как успяхме да я разплачем

Приближени на Гомес коментират, че тя е много добър и подкрепящ човек и няма никакви лоши мисли към Хадид, въпреки че сега тя е жената в сърцето на The Weeknd. Но явно подобно демонстриране на симпатии не се нрави на модела и го смята за напълно излишно, защото е предпоставка за слухове и драми.