За Селена Гомес и Хейли и Джъстин Бийбър през последните дни не спира да се говори. И това е така, защото романтичната драма между тримата отново започна да се обсъжда силно след участието на Хейли Бийбър в епизод от подкаста Call Her Daddy.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и подробностите за сексуалния живот на двойката

Пикантните тайни от спалнята на Хейли и Джъстин Бийбър

Сексуалният живот на двойката определено е горещ

В интервюто от миналата седмица тя сподели, че схващането, че е замесена в раздялата на Джъстин и Селена, е напълно погрешно. Според Хейли неразбирането идва от предубедеността на хората, че тя е откраднала Джъстин Бийбър от Селена Гомес, когато все още са били гаджета.

"Може и да искате това да е така, но просто не такъв е случаят", твърдо заяви моделът. С тези свои думи тя явно прави пореден опит да сложи край на грозните спекулации.

Снимка 589052

Източник: GettyImages

От своя страна Селена Гомес също винаги е избягвала драмата, като единствено е призовавала феновете си да се отнасят с уважение. А слуховете за вражда между нея и Хейли твърдо е отричала.

"Не подкрепям жените да са срещу жени. И никога няма да го подкрепям. Така че, моля ви, бъдете мили към всеки. Няма значение каква е ситуацията. Ако сте мои фенове, не бъдете груби с никого, моля. Не се обръщайте и не казвайте неща, които просто чувствате в момента."

Снимка 589051

Източник: GettyImages

Припомняме, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър се срещаха в продължение на цели осем години. Двамата обаче се разделиха през 2018 г., а едва няколко месеца след това той и Хейли Бийбър, с която и преди са излизали, се сгодиха, пише CNN.

За Селена обаче сагата явно съвсем категорично е приключила. След излизането на епизода от подкаста и признанието на Хейли, че не е откраднала Джъстин от нея, певицата още веднъж показа, че нито действа, нито говори по негативен начин.

Във видео на живо в TikTok тя сподели (но без да назовава имена), че не е честно да се сипе омраза (към Хейли), защото просто не е честно да се говори за някого по начина, на който тя самата е била свидетел.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес, драмата помежду им, която започна в интернет и как се справя с троловете моделът

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Моделът си признава всичко

Накрая Селена се обърна отново директно към феновете си и им благодари за подкрепата. Но не забрави да изтъкне и нещо много важно за самата нея: "Думите имат значение, наистина имат значение. Надявам се, че разбирате, че това е много по-съществено от всичко останало."