Напоследък Кристина Агилера започна да споделя все повече за себе си, като например как с козметични процедури си помага, за да изглежда по-добре.

Кристина Агилера, козметичните корекции и как певицата приема външния си вид и остаряването

Правила ли си е козметични корекции Кристина Агилера

Остаряване с финес

Но това далеч не е най-интересното и пикантното около 42-годишната изпълнителка. Агилера е решила да впрегне усилия и опит, за да бъде основен съветник на лубрикантите Playground. Като целта ѝ е да подобри сексуалното здраве на хората, които го използват.

За да се убеди, че всичко е както трябва, изпълнителката споделя пред Allure, че тя лично е тествала лубрикантите, както сама, така и с партньор. "Сексуалността е забавна! Да изследваме себе си трябва да ни дава сила и да е нещо, което всички ние се чувстваме сигурни да правим."

"Опознах добре вагината си през последните 42 години. И буквално има точки на удоволствие, които продължават да се отварят, докато остаряваш", казва Агилера пред People. Тя дори е по-конкретна като споделя, че има поне четири места във вагината си, които могат да я докарат до оргазъм.

Изпълнителката е напълно открита за това, че професията ѝ е такава, че пътува много и не винаги може да е заедно с партньора си, затова трябва да опознава тялото си. Отново пред Allure разкрива, че точно в такива моменти използва секс играчки.

Maude, Дакота Джонсън и компанията за секс играчки, с която ще се занимава актрисата

Дакота Джонсън се връща към секса

Заинтригувани сме в цели 50 нюанса

Кристина Агилера признава, че е експериментирала с различни по големина секс играчки, но най-любими са ѝ малките, които могат да се поберат в джоба или малката дамска чанта.