От ноември 2022 г. България си има нова красива миска, която е носителка на титлата. Победителката в конкурса Мис България 2022 се казва Александра Кръстева и е родом от София. Девойката е едва на 19 години, но въпреки това се справи с чудесно с цели 15 конкурентки.

Александра Кръстева, Mис България 2022 г. и как се забавлява красавицата

Как се забавлява Мис България 2022 г.

Парти вечер за Александра Кръстева

Александра не получи обществен хейт за външния си вид след конкурса. Честно казано, от години не сме имали победителка, която да не е оплювана за визията си. Може би последната такава беше Теодора Мудева - Мис България за 2018 г. Миналата година хората се съгласиха, че момичето наистина има потенциал и одобриха избора на журито.

Не можем да отречем, че и ние ѝ симпатизираме и я намираме за доста красива, затова и често хвърляме по едно око на профила ѝ в социалните мрежи. Макар Александра Кръстева да не е особено активна там, случва да се качи някоя снимка, с която, макар и леко, ни открехва вратата към личния си живот. 

Виждаме към купонясва с приятели, как се забавлява с кучето си и къде си почива. От време на време в Instagram Александра качва и някоя снимка от професионален ангажимент. И последните такива ни оставиха без думи, защото Мис България 2022 изглежда наистина чудесно. 

Кадрите са дело на Надя Кънева. На тях Алексанра Кръстева позира по черно боди, като прикрива гърдите си с лалета в черен цвят. Има и такива, на които Мис България 2022 е по дънки, но акцентът отново са цветята върху гърдите ѝ. Както отбелязаха и някои от последователите ѝ, Александра е много естествена, нежна и красива. И доста секси, бихме добавили ние.