Настоящата ваканция на Дуа Липа е по-гореща от ада. Носителката на Грами показа за пореден път безупречния си стил със серия от снимки в Instagram. А на тях ни демонстрира своя цветен тропически гардероб, който включва различни модели бански костюми - кой от кой по-секси.

Особено впечатление прави един модел на Hello Kitty, който накара последователите ѝ да пуснат стотици огнени емотикони като коментари. В въпросната снимка Липа позира с парче диня в едната ръка, докато покрива окото си с другата, а така виждаме и татуираната ѝ на бицепса роза.

Останалите кадри в серията ни показват също толкова цветни модели и много красиви пейзажи. По всичко личи, че певицата искрено се наслаждава на ваканцията си. Макар да не става ясно къде точно е избрала да разпусне, местенцето изглежда наистина райско. А с този студ навън при нас, дори малко ѝ завидяхме.

Времето за почивка и релакс идва малко преди един наистина важен за Дуа Липа месец. През януари стана ясно, че заедно с Анна Уинтур Дуа Липа, Михаела Коел, Пенелопе Крус и Роджър Федерер ще бъдат ко-домакини на тазгодишната Met Gala.

Дуа Липа и провокативната рокля на изпълнителката за Нова година

Провокациите на Дуа Липа на Нова година

Знае как да привлече вниманието

Четиримата ще помогнат за оживяването на темата "Карл Лагерфелд: Линия на красотата" и ще бъдат отговорни за провеждането на изложбата в почит към покойния немски моден дизайнер и титан на индустрията.