По-рано тази седмица стана ясно, че 83-годишният Ал Пачино очаква ново бебе от 29-годишната си приятелка Нур Алфала. Според TMZ обаче, актьорът очевидно не е вярвал, че все още може да стане баща отново и е искал ДНК тест.

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала в очакване на първото си дете

Ал Пачино отново баща на 83

Никога не е късно

Източници казват пред изданието, че Пачино е бил "шокиран" от новината, че Алфала е забременяла и че не е знаел, че тя очаква дете от него до преди около два месеца. Те обясняват, че актьорът първоначално се съмнявал, че бебето е негово и поискал ДНК тест, за да се потвърди бащинството.

По всичко личи, че Алфалла не е имала никакви колебания и се е съгласила да направи теста, който потвърждава, че Пачино наистина е бащата на бебето.

Снимка 620638

Източник: GettyImages

Бъдещият наследник ще бъде четвъртото дете за Пачино. Звездата от "Кръстникът" има дъщеря Джули Мари на 33  г. от Ян Тарант и близнаци Оливия Роуз и Антон Джеймс на 22 г. от Бевърли Д"Анжело. През години Пачино заяви в свое интервю, че е много отдаден на бащинството и е отговорен към децата си.

Коя е Нур Алфала - 29-годишната приятелка на Ал Пачино

Какво знаем за 29-годишната приятелка на Ал Пачино

Коя е Нур Алфала

Той винаги е част от живота им, ако когато не е, това е разстройващо и за него, и за тях. Затова сме сигурни, че ще даде цялата си любов и на четвъртото си дете, колкото и време да успее да прекара с него.