По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл по АВС, Салма Хайек говори за някои от по-интересните моменти от снимките на последния ѝ филм "Професия стрийптизьор 3" с участието на Чанинг Тейтъм. Актрисата разкрива, че Чанинг Тейтъм, с когото си партнират в последната част от поредицата на Стивън Содърбърг, едва не я е убил, докато ѝ прави стриптийз.

Салма Хайек и визията, с която привлече погледите на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра

Отново всички гледат към Салма Хайек

Стил и сексапил

За танца в скута обаче Хайек не стои безучастно. Тя трябва да се обърне с главата надолу, докато Тейтъм я държи за панталоните й. Дотук добре, само че впоследствие танцът толкова се обърква, че почти коства живота ѝ, разкриват от Variety.

"Имаше една част от репетициите, която се оказа доста сложна... В нея Чанинг трябваше да ме държи с главата надолу, но подобно на всеки друг човек в тази поза, аз напълно се дезориентирах, като не успях да направя това, което се очакваше от мен. Така за малко да се сгромолясам и да си счупя врата".

Салма Хайек обяснява, че злополуката е щяла да се разиграе, понеже колегата ѝ я държал за панталоните, които бавно започнали да се изхлузват, и той започнал да я изпуска. Имало и още един проблем. Тя не можела да си спомни дали носи бельо под тях. Така че вместо да сложи ръце на земята, за да се предотврати падането си, актрисата предпочела да ги използва, за да задържи свличащата се от тялото ѝ дреха.

"Той започна да крещи: "Какво правиш? Протегни ръце и се подпри на пода!", а аз му се развиках: "Не, не, не, не!" Накрая присъстващите в залата ми се притекоха на помощ и ни разделиха. Тогава Чанинг се обърна към мен и ме попита: "Какво ти става?", при което му извиках: "На мен ли? Ти за малко не ме уби!"

Салма Хайек, Деми Мур, Дженифъл Лопес, Джесика Алба, Линдзи Лоън - актрисите, изиграли стриптийзьорки

5 от най-добрите стриптийз танца в кино

От Салма Хайек до Деми Мур

В "Професия: Стриптийзьор 3" Майк (Чанинг Тейтъм) се е отказал от еротичните танци и работи като барман в Маями, където обаче се запознава със супер богата дама в лицето на Салма Хайек. Тя няма как да остане безразлична към уменията на Майк, а той - към възможностите, които тя ще му открие в Лондон. Очакваме филмът в кината на 10 февруари.