Едва някой не е разбрал, че Ашли Греъм е в очакване на първото си дете. Казваме го по този начин, защото моделът не спира да говори за това и да споделя свои голи снимки.

Ашли Греъм, бременността й и голите снимки

Ашли Греъм - отново гола

По-уверена от всякога

Освен всичко това, Греъм води и подкаста си Pretty Big Deal, където последният ѝ гост беше Роузи Хънтингтън-Уайтли. Двете си говориха на най-различни теми, но не пропуснаха да отворят и тази за бременността.

Ашли Греъм каза, че е имала наистина трудни моменти заради промяната, която се извършва в тялото ѝ. Това, че повечето хора са я окуражавали и казвали колко сладко коремче има, не е помагало особено.

Моделът споделя, че към момента е качила 18 килограма, но вече се чувства добре в тялото си и е по-уверена. Тогава Роузи Хънтингтън-Уайтли каза, че докато е била бременна със сина си е наддала цели 24 килограма.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, новата й фотосесия по бельо и защо й завидя Хейли Бийбър

Всички искат да са Роузи

Секси, по-секси, жената на Джейсън Стейтъм

Въпреки това се е чувствала изключително добре в тялото си. През последния месец от бременността си дори е ходила гола в дома си, когато това е възможно, защото така или иначе не е можела да облече повечето си дрехи.