Преди няколко години Ронда Роузи газеше всичко наред в UFC и беше на върха на "хранителната пирамида". Нещата за нея обаче бързо се объркаха и кариерата ѝ направи рязък завой към дъното.

Колко печелят звездите от Световната федерация по кеч

Колко печелят звездите от Световната федерация по кеч

Попада ли Русев в топ 10

Тогава дойде и решението ѝ да се присъедини към Световната федерация по кеч, което според нас беше доста умен ход. Като повечето кечисти, Роузи също започна изявите си в киното, но с малки роли.

Една от тях едва не ѝ е коствала един от пръстите на лявата ръка. Ронда Роузи сподели снимка в Instagram, която предпочитаме да не показваме, защото не би понесла на всеки. На нея се вижда как средният пръст на лявата ѝ ръка е пострадал доста сериозно.

От описанието под снимката става ясно, че Роузи е участвала в снимките на третия сезон на сериала на FOX 9-1-1. Очевидно, в една от сцените кечистката е била на лодка и по нещастно стечение на обстоятелствата е затиснала пръста си на врата.

Ронда Роузи е била откарана веднага в болница, където лекарите са ѝ оказали нужната помощ. А тя не е била никак малка, защото костта на пръста ѝ е била счупена, а сухожилието разкъсано. Не е ясно кога се е случил инцидентът, но твърдоглавата Роузи се е върнала на снимачната площадка още на следващия ден.