Не знаем какви планове са имали за втория си син Виктория и Дейвид Бейкъм, но по всичко изглежда, че Ромео е роден да бъде модел.

Ромео Бекъм, Виктория Бекъм, L’Uomo Vogue и първата му корица

Ромео Бекъм с първа корица

Младежът върви по стъпките на майка си

А когато се появи на корицата на февруарския брой на L'Uomo Vogue за всички стана ясно, че пътят му май е предначертан.

Последното участие на 18-годишния Ромео е в есенно-зимната колекция на марката Yves Saint Laurent, а снимки от фотосесията сподели самият той на страницата си в Instagram. Не закъсняха и реакциите на родителите му. 

Виктория Бекъм, която отдавна е известен моден дизайнер, реагира на публикацията с "Уау", а Дейвид Бекъм публикува снимка от фотосесията на Ромео в своя профил и написа колко се гордее с него.

Няма как да остане незабелязан фактът, че Ромео е наследил най-добрите гени от двамата си известни родители и общата им любов към модата. Говори се, че за корицата на февруарския брой на L'Uomo Vogue са му платили 45 000 британски лири и че е засипан от предложения от големите брандове, пише Mirror.

Още повече че и приятелката му Миа Реган, с която са неразделни, вече е успешен модел, а това няма как да не му повлияе.

Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея

Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

"Той присъства на много снимки с Миа и агентите постоянно се опитват да ги накарат да позират заедно", казва източник на британския таблоид.