Рики Мартин ревностно пази личния си живот от светлините на прожекторите. Латино звездата живее щастливо с партньора си Джуан Йосеф, с когото се омъжиха през 2018 г.

Рики Мартин и какво каза за обвиненията на племенника му в инцест

Обвиненията в инцест срещу Рики Мартин

Проблемите продължават

Заедно двамата отглеждат четирите си деца, родени от сурогатни майки - близнаците Матео и Валентино, които вече са на 14, тригодишната Лусия и най-малкият Рен - на две.

Снимки с децата си звездата публикува наистина рядко. Но този път имаше специален повод да го направи - рожденият ден на близнаците.

50-годишният певец сподели сладки снимки от ден на плажа със синовете си Матео и Валентино, където скоро навършилите 14 години се учат да карат сърф.

"Страхотен плажен ден! Започва седмицата на рождените дни за моите най-големи синове", написа изпълнителят на "Livin' la Vida Loca" под снимките. "Благодаря на брат ми Алек за доброто настроение през деня и за обучението на Матео и Валентино да играят с вълните. Аз съм най-щастливият татко на света."

Рики Мартин, обвиненията на племенника му в сексуално насилие и как се развива случаят

Рики Мартин - невинен до доказване на противното

Как се развива случаят за изпълнителя

В края на юни Рики Мартин отново не скри вълнението си, когато Матео се присъедини към него на снимачната площадка на нов проект. Изпълнителят публикува рядък кадър в Instagram, на който синът му вдига палец от режисьорския стол на снимачната площадка на новия му музикален видеоклип, припомнят от People.

"Вижте кой реши да ме придружи на снимките на новото ми видео", написа тогава Рики Мартин.