Риана е щастливо влюбена от вече повече от две години, но преди дни за пръв път призна открито за връзката си със саудитския милионер Хасан Джамил.

Двамата са засичани от папараци многократно, а успехите на изпълнителката, която се преквалифицира на бизнес дама, явно се дължат от части и на силната мъжка подкрепа, на която се радва.

След връзката си с Крис Браун, която завърши с много насилие и скандали, певицата избягваше да говори за любовния си живот. Но явно Джамил я прави толкова щастлива, че тя иска всички да знаят това.

В интервю за Vogue Риана призна, че връзката й се развива страхотно и е на седмото небе. Най-голямата промяна, която е настъпила в живота и на двамата, е, че вече имат в графика си задължителните "лични" дни, които са свободни от работа и само за тях.

Затова и вече без никакво съмнение певицата е готова да стане майка и да дари любимия си с наследници. Друга логична стъпка между двама влюбени е сватбата. И тя е все по-замечтана и за нея.

Риана, автобиографията й в снимки Rihanna и луксозните й издания

Автобиографията на Риана - за 5760 евро

Певицата с изненада за феновете си

В разговор с Ана Уинтън Риана разкри, че мечтаната й булчинска рокля би била съвместно творение между нея и Джон Галиано. Дизайнерът работи като творчески директор на модната къща Maison Margiela, която стои зад една от най-запомнящите се визии на певицата - тази на Met Gala 2018.

Снимка 447146

Източник: GettyImages

Явно Риана е останала повече от очарована от работата с Галиано. Затова и е сигурна, че именно с него иска да създадат роклята, която ще облече в големия ден, когато ще каже "Да" на своя любим мъж. А ние сме почти сигурни, че това ще е именно Джамил, а сватбата не е никак далеч.