Колкото повече се отдалечава от музикалните среди, толкова по-осезаем е успехът на Риана. Разбира се, до голяма степен той се дължи на името, което си изгради като изпълнителка. Но барбадоската красавица се доказа и като успешна бизнес дама.

Така, комбинирайки двете си роли и голямото си влияние, Риана може да се похвали с поредното постижение - място в класацията на Forbes за 100-те най-влиятелни жени на света

31-годишната Риана дебютира в подреждането под номер 61, изпреварвайки колежките си от музикалния бранш Бионсе и Тейлър Суифт. Те обаче имат място в класацията доста преди нея.

Безспорно всяка следваща година става все по-успешна за Риана. Откакто лансира своята козметична линия Fenty Beauty и марката бельо Savage X Fenty, тя успя да натрупа стотици милиони долара.

Последният й ход, който не се съмняваме, че ще бъде отново успешен, е луксозният бранд Fenty в колаборация с гиганта LVMH. С него тя стана и първата жена ръководител на модна къща в конгломерата, пише ET.

Риана, снимките й по бански и колко секси е певицата

Колко e секси Риана по бански

Няма по-добра реклама

Наскоро Риана представи и своята визуална автобиография в доста луксозно издание. Тя нарича книгата "произведение на изкуството", а ние допълваме, че ще се превърне в поредния й източник на приходи.