Все още очакваме да чуем нова музика от Риана, което не е ясно кога ще се случи, но има индикации, че още тази година може да имаме този късмет.

Риана, R9 и какво каза за новия си албум изпълнителката

Какво каза Риана за новия си албум

Кога ли ще свърши дългото чакане за нова музика от Рири

Но това, че няма нови песни, не означава, че на изпълнителката ѝ е зле. Бизнесът ѝ с дрехи и гримове се развива повече от добре, а в края на миналата година дори беше обявена за национален герой на Барбадос.

И съвсем скоро след това признание Риана реши да направи един наистина благороден жест. Според  PBS изпълнителката е дарила 15 милиона долара през фондацията си Clara Lionel на 18 организации, които се борят с климатичните промени.

Доста щедро, бихме казали ние. А самата Риана е подбрала лично организациите, до които парите ще достигнат, като те работят на територията на САЩ и Карибския регион, където се намира и родината ѝ Барбадос.

Риана, Бионсе, Тейлър Суифт и кои са най-влиятелните жени в музиката

Това са най-влиятелните жени в музиката

Знаят как се прави

През 2017 г. Рири получи признание от Харвард за хуманитарните си дейности през годините. Фондацията ѝ Clara Lionel, основана през 2012 г., пък е кръстена на баба ѝ и дядо ѝ - Клара и Лионел Брайтуайт, пише Yahoo Entertainment.