По-рано този месец разбрахме, че Джо Джонас е подал документи за развод и двамата със Софи Търнър скоро ще сложат край на брака си, продължил едва четири години. И както при всяка друга раздяла, и при тази най-потърпевши май ще се окажат децата.

Разводът на Софи Търнър и Джо Джонас - драмата се задълбочава, замесва и децата

Драмата с развода на Софи Търнър и Джо Джонас се задълбочава

Как са замесени и децата им

Актрисата и музикантът имат две дъщери - на три години и на една годинка. Каката се казва Уила, а името на по-малкото момиче досега не бе оповестено от неговите родители, въпреки че вече е на 14 месеца. А как са я кръстили разбрахме от документите за попечителство към бракоразводното дело.

анкета

Коя звездна раздяла от последните месеци ви изненада най-много?

Виж резултати

Бритни Спиърс и Сам Асгари 0.9%

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер 7.7%

Софи Търнър и Джо Джонас 10.0%

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес 36.0%

Антон Хекимян и bTV 45.4%

Според тях, второто дете на Софи Търнър и Джо Джонас носи името Делфин. Засега тя и по-голяната й сестра Уила ще останат в Ню Йорк, гласи постигнатото от родителите им споразумение.

Снимка 635533

Източник: GettyImages

Наскоро Търнър изрази желанието си тя и дъщерите й да се установят в Лондон, каквито са били плановете на семейството, преди да се стигне до идеята за развод.

Софи Търнър и Джо Джонас след развода - какво е паричното състояние на двамата

Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Какво знаем за раздялата

Сега все още законните съпрузи са се съгласили на временната мярка, която включва и забрана на всеки един от тях да извежда децата извън щата. Тя ще бъде в сила до произнасянето на съда, който ще се изкаже за това при кого ще отиде попечителството над децата и вече ще се мисли за постоянното им установяване или зад океана, или в английската столица, предава Daily Mail.