Покрай разкритията на Джейда Пинкет Смит за брака ѝ с Уил Смит, през последните седмици много често се говори за двамата.

Как Джейда Пинкет Смит отговори на твърденията, че Уил Смит и Дуейн Мартин са правили секс

Отговорът на Джейда за скандала със сексуалния живот на Уил Смит

Ето какво се случва

Като дори бяха направени доста бомбастични твърдения, че актьорът е правил секс с мъж, които той веднага отрече. Като цяло нелеки времена за Уил Смит.

Той бе сред гостите на Red Sea International Film Festival в Саудитска Арабия, където говори за славата като цяло и проблемите, които тя създава, Според People, Уил Смит е казал, че "славата е уникално чудовище".

Снимка 644790

Източник: GettyImages

Актоьрът допълва, че през годините е трябвало да бъде изключително внимателен с всеки свои ход. "Не можеш да се развълнуваш, когато всички говорят добри неща за теб, защото колкото повече приемаш, когато хората говорят добри неща за теб, толкова по-наранен ще бъдеш, когато хората говорят лоши неща за теб", казва още Смит.

Актьорът също така допълва, че винаги е искал да направи света едно по-хубаво място и да кара хората да се усмихват. А следващата фаза от живота си иска да посвети на това да усъвършенства добродетелите си.

Снимка 644791

Източник: GettyImages

По време на кинофестивала Уил Смит говори и за продължението на "Аз съм легенда", което преди година разбрахме, че се готви. Актьорът потвърди, че Майкъл Б. Джордан ще участва в него, както и той самият.

Смит казва, че оригиналният филм има две различни версии за финала. Едната е тази, пусната по кината, в която героят му умира. Но в другата, тази в DVD версията, героят му оцелява. Именно във втората посока ще бъде развит сюжета на втория филм за "Аз съм легенда".

"Аз съм легенда 2". Уил Смит, Майкъл Б. Джордан и нови подробности около филма

Нови подробности около "Аз съм легенда 2"

Задава се нещо наистина интересно

Уил Смит обаче отказа да издаде повече подробности. Като само допълни, че вече има готов сценарий, което означава, че работата по филма тече.