Изминалата година бе пълна с нови емоции за Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум. През януари двамата обявиха, че са станали родители за първи път, използвайки сурогатна майка.

Защо Илон Мъск нападна Парис Хилтън заради рекламите в X

Защо Илон Мъск нападна и Парис Хилтън

Мъск продължава да е верен на себе си

А съвсем наскоро стана ясно, че семейството им се е разширило с още един малък член. От втория сезон на риалити сериала за живота на Парис Хилтън - Paris in Love, разбираме някои интересни подробности около нея и как се справя с майчинските задължения.

В трети епизод Хилтън разговаря със сестра си Ники и става ясно, че все още не е сменяла памперсите на сина си Финикс през първия месец от живота му.

В епизода се вижда как Парис прави първи опит за смяна на памперс, който е доста неуспешен. Но с насоките от сестра си и детегледачката успява не само да разбере коя е част на памперса е отпред, но и да го сложи успешно.

Използваните памперси и могат ли да бъдат рециклирани по-бързо

Големият пробив в рециклирането на памперси

Ето какво показва ново проучване

Самата Парис Хилтън признава, че толкова време не се е осмелявала да смени памперса на сина си, защото се е страхувала, пише People. Но за него е готова на всичко. Все още не знаем дали подхожда със същия страх и към новородената си дъщеря Лондон.