След всички добрини, които Райън Рейнолдс прави през последните години, сме почти сигурни, че ако някога реши да се кандидатира за президент на Канада, ще спечели.

Райън Рейнолдс, Red Notice, краят на снимките на филма и как актьорът похвали екипа

Една от най-скъпите продукции на Netflix приключи снимки

Как и защо Райън Рейнолдс похвали екипа на Red Notice

Просто си представяме как той управлява Канада, а Дуейн Джонсън САЩ. Добре де, може да е малко извратено, но ако се случи, ще бъдем пророци като "Семейство Симпсън".

Съвсем наскоро двамата "бъдещи президенти" завършиха снимките на Red Notice, който е сред най-скъпите продукции, в които Netflix са инвестирали до момента. Дори обърнахме внимание на начина, по който Рейнолдс благодари на екипа, отговорен за заснемането на филма.

Според The Hollywood Reporter, актьорът е решил да отиде дори малко по-далеч. Райън Рейнолдс лично е записал кратко благодарствено послание към всички над 400 души от екипа на Red Notice.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Covenant House in Vancouver и дарението им от 500 хил. долара за бездомните

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс не спират да го правят

И всички са щастливи

Всички тези хора са били изолирани в продължението на месеци, за да може да се осигури безопасна среда за довършването на снимките на филма. А това е голяма жертва, защото са били отделени от семействата си.

Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и официалното придобиване на футболния клуб от актьорите

Райън Рейнолдс официално си купи футболен отбор

Ще стане ли Рексъм световна сила

За тези, които пък нямат семейства, е записал обръщение към домашните им любимци. Всички от екипа са получили и по бутилка Aviation, джинът, който Рейнолдс наскоро продаде.