Райън Рейнолдс може и да планира да понамали темпото, с което работи, за да има повече свободно време, което да прекарва със семейството си, но е факт, че работата през годините продължава да му трупа дивиденти.

Райън Рейнолдс, Innovator Awards 2021, тревожността, семейството и защо е решил да си вземе почивка от киното

Защо Райън Рейнолдс иска почивка от киното

Дори най-добрите имат своите проблеми

И не говорим само за пари. Според Compex, актьорът ще има улица, кръстена на него, в Отава, столицата на Канада. Може и да звучи малко странно, защото Рейнолдс не е от Отава, а от Ванкувър, но всъщност не е чак толкова странно.

Просто защото през годините актьорът е допринесъл много за града. Според кмета на града Джим Уотсън, Ryan Reynolds Way е начин градът да се отблагодари на актьора за щедростта му през годините.

В началото на пандемията Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли дариха 50 000 долара на хранителната банка в Отава. Към момента не е ясно кога точно улицата ще бъде отворена, защото ще се намира в ново подразделение в града.

В типичния си стил Рейнолдс благодари на кмета в за оказаната му чест и се пошегува, че сделката си е сделка и вече е прекръстил дъщеря си на Отава.