Не можем да се сетим за актьор, който да ни разсмива повече от Райън Рейнолдс. Разбира се, не визираме само ролите му в киното, а и цялостното му поведение в социалните мрежи.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и дарението им за децата на границата между САЩ и Мексико

За какво похарчиха 2 милиона Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

И как отново спечелиха симпхатиите ни

Преди време актьорът си направи доста сладка шега със съпругата си Блейк Лайвли, а сега направи същото, но този път го отнесоха... децата му.

Рейнодлс и Лайвли имат две - Инес (две години) и Джеймс (четири години), а в момента очакват и третото си дете. Дедпул, извинете, Райън Рейнолдс сподели в Instagram няколко снимки от фотосесия, заснета за собствената му марка джин - Aviation Gin.

В текста под поста актьорът написа, че обича тази фотосесия и благодари за визията си на всички замесени в нея фотографи, гримьори и стилисти. И тук идва шегата му.

Рейнолдс написа, че за торбичките под очите си благодари на неблагодарните му деца, които предната вечер не са искали да заспят, въпреки че им e прочел "Мечо Пух" и половината от "Сиянието" на Стивън Кинг.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и как актьорът се пошегува със съпругата си

Как Райън Рейнолдс се пошегува със съпругата си

Не е лесно да живееш с Дедпул

Доста се смяхме, а когато видяхме какво е отговорила съпругата му, стана още по-забавно. В коментар Блейк Лайвли написа, че се радва много за изборите в живота си, които е направила...