Радина Кърджилова е една от актрисите, на които искрено симпатизираме. Харесваме я не само заради многобройните ѝ роли в киното и в театъра, но и като човек.

Радина често използва профила си в Instagram, за да споделя с последователите си своите мисли, чувства и семейни радости.

Актрисата обича да говори за начина, по който се усеща като жена и майка. Често ни прави свидетели и на щастието, което споделя с половинката си Деян Донков. Най-голям принос за него несъмнено имат двете им деца - Христо и Йоан.

Радина Кърджилова, снимките ѝ по бельо и как изглежда актрисата

Как изглежда Радина Кърджилова по бельо

Страхотна форма

Преди няколко месеца Радина Кърджилова зарадва последователите си с няколко снимки по бельо, като ни накара да завиждаме на прекрасната ѝ фигура, която очевидно много бързо възвърна след раждането.

Сега актрисата споделя моменти на нежност и истинска радост с малкия си син Йоан. Тя публикува няколко кадъра от семейната им фотосесия, на която ги виждаме да се усмихват и прегръщат в леглото, наслаждавайки се взаимно на компанията си.

На нас ни се струва, че Йоан е одрал кожата на татко си, но децата толкова бързо и толкова пъти се променят, докато растат, че може би още е много рано да се каже на кого точно ще прилича.

Радина Кърджилова, Деян Донков и на кого е копие големият им син Христо

Защо всички гледат детска снимка на Радина Кърджилова

И ние не открихме разлики

И Деян, и Радина имат красиви гени, затова не се съмняваме, че ще си остане все такъв сладур.