Когато преди две десетилетия се появи, "Сексът и градът" се оказа така нужната телевизионна история за живота на всяка съвременна жена в големия град. Освен че говореше без задръжки за секс, разбира се, оригиналният сериал на НВО предефинира и много неща в модата.

"Просто ей така", And Just Like That, Джон Корбет и завръщането на героя му в продължението на "Сексът и градът"

Едно голямо завръщане в продължението на "Сексът и градът"

Феновете го очакваха

Екстравагантният стил на обличане на Кари (Сара Джесика Паркър), сексапилните тоалети на Саманта (Ким Катрал), консервативно-шикозните на Шарлот (Кристин Дейвис) и бизнес костюмите на Миранда (Синтия Никсън) бяха вдъхновение за милиони.

Именно благодарение на "Сексът и градът" светът научи за дизайнера Маноло Бланик, а обувките му достигнаха главоломни продажби. Затова и нямаше как да очакваме нещо по-малко впечатляващо от тоалетите в продължението на сериала 20 години по-късно.

Първият сезон на "Просто ей така" не ни разочарова, нищо че дизайнерката, която направи култов "Сексът и градът" - Патриша Фийлд, не е в екипа му. А доколкото можем да видим от кадри от снимачната площадка, и вторият сезон ще продължи да ни служи за модно вдъхновение това лято.

Но един кадър от последните дни успя да ни изненада - Кари Брадшоу беше заменила любимите си Manolo Blahnik с нещо съвсем не толкова елегантно. Чехли върху бели хавлиени чорапи... Е, да - чехлите са Gucci, но това не омаловажава факта, че комбинацията е доста спорна. И все пак, и все пак... Не бива да забравяме, че това е Кари Брадшоу - кралицата на стила в Манхатън.

Втори сезон на "Просто ей така" се очаква да излезе това лято в НВО Мах.