Напоследък Приянка Чопра често прави откровения за трудностите и предизвикателствата, с които се е сблъсквала в ранните години на кариерата си.

Приянка Чопра разказва за запознанството със съпруга си Ник Джонас и трудностите в началото на кариерата си

Операцията, която едва не слага край на кариерата на Приянка Чопра

Актрисата разказва за трудностите в началото на кариерата си

По-рано през май тя разказа за момент, в който е трябвало да претърпи операция за отстраняване на полип в носната си кухина, като в следствие процедурата е променила външния ѝ вид. Тогава актрисата е започнала да губи роли и психичното ѝ здраве се е влошило. "Беше тъмна фаза. Това нещо се случи и лицето ми изглеждаше напълно различно и изпаднах в дълбока, дълбока депресия", разкрива Приянка Чопра.

В този труден момент обаче тя има подкрепа до себе си в лицето на баща си, покойния вече Ашок Чопра. Той е заедно с нея по време на операцията, като през цялото време държи ръката ѝ. Освен това е и човекът, който ѝ помага да възвърне увереността си. Приянка отново започва да кандидатства за роли, но отново се сблъсква с, меко казано, неприятни ситуации.

В интервю за The Zoe Report тя разказва за момент, когато все още е била в началото на кариерата си, и не е очаквала, че ще почувства толкова унизена. На снимачната площадка на филм, в който героинята ѝ е била под прикритие, режисьорът, чието име не е разкрито, е поискал Приянка да бъде съблазнителна и да се съблече по бельо. "Иначе защо някой ще дойде да гледа този филм?", е казал още той.

Актрисата уточнява, че режисьорът не е отправил изискването директно към нея, а към стилиста. Въпреки това обаче тя нарича този момент "толкова дехуманизиращ". Приянка споделя още, че се е почувствала използвана, сякаш това, с което допринася като актриса, не е важно.

Жертвата, която Приянка Чопра е готова да направи в името на дъщеря си Малти

Жертвата, която Приянка Чопра е готова да направи

Когато разбереш кое е най-важното

Тя спира работата си по проекта два дни след случката, защото просто отказва да търпи подобно поведение и обезпокоителна среда. "Просто не можех да го гледам всеки ден", казва Приянка Чопра за режисьора.