Обяснимо е защо очакванията ни са, че Приянка Чопра и Ник Джонас са непрекъснато унесени в родителски грижи и вълнения. Все пак първото им дете се появи на бял свят едва преди няколко месеца. Очевидно обаче двойката има доверени помощници в грижите за малката Малти Мари, защото спокойно са се отдали на заслужена романтична почивка на плажа.

Приянка Чопра, Ник Джонас, дъщеря им Малти Мари и снимката със специалния подарък за Деня на бащата

Специалният подарък на Приянка Чопра за Ник Джонас

С какво се похвали щастливият татко

И явно са се настроили изцяло на лятна и екзотична вълна, тъй като за дестинация са избрали примамливите с красотата си острови Търкс и Кайкос.

В Instagram профила си Приянка сподели поредица от снимки от романтичната плажна ваканция.

Тя и Ник изглеждат много щастливи и влюбени, като още на първия кадър виждаме, че тя го е целунала, на следващия пък са се прегърнали на борда на малка лодка, а на предпоследния пък той я е обгърнал нежно през кръста.

Освен романтиката обаче, двойката е имала и моменти за абсолютен релакс.

На една от снимките Приянка се наслаждава на следобеден сън, от следващия кадър пък разбираме, че също толкова спокойно може да си почива и като се носи по повърхността на водата, а в дъждовните дни предпочита да пие кокосова вода на открито.

Очевидно на Приянка ѝ харесва да е покрай и във водата във всичките ѝ форми.

Ник Джонас, Приянка Чопра и първите 100 дни на дъщеричката им Мелти Мари

Личното признание на Ник и Приянка

Младите родители и първите дни на дъщеричката им

Семейната им ваканция с Ник по всичко личи, че е била колкото романтична, толкова и екзотична. И е ясно - двойката знае как да го прави. Знае и как да си почива по най-добрия начин.