Рядко виждаме Приянка Чопра и Ник Джонас заедно и на моменти се чудим какво точно се случва с брака им. А отговорът, който винаги получаваме, е, че двамата са прекалено заети, но някак успяват да намерят време и един за друг.

Приянка Чопра, Ник Джонас и как са се справили с връзката по време на пандемията

Заедно ли са Ник и Приянка

Или ще опровергаят слуховете за раздяла

В последното си интервю за Vanity Fair актрисата отново прави признания за личния и професионалния си живот. И не пропусна и въпроса, който е на дневен ред, откакто с Ник Джонас си казаха "да" през 2018 г. - кога ще имат деца.

По думите й, децата са нейно голямо желание в бъдеще. "Но, по волята на Господ, когато се случи, тогава", заключва Чопра. Тя пояснява и че въпреки че със съпруга й са доста ангажирани на този етап от живота си, не са чак толкова заети, че да нямат време да работят за наследници.

А и двамата са готови в един момент да направят компромис с кариерите си и да забавят темпото, когато в живота им се появи дете. 

Чопра отговори и на спекулациите, които се появиха, когато реши да махне фамилията на съпруга си от своето име в профила в Instagram. По думите й, тя се е почувствала много уязвима от всички твърдения, че с брака им е свършено. Все пак осъзнава, че това засилено внимание към тях е "професионален риск", който и двамата доброволно са поели.

Приянка Чопра, Ник Джонас и как тя опроверга слуховете за раздялата им

Разделят ли се Приянка Чопра и Ник Джонас

И какво породи тази мълва

Актрисата пояснява, че много неща се преувеличават и в действителния живот нямат чак такова голямо значение, каквото им се придава от медиите. А двамата с Ник не спират да се стараят да пазят само за себе си и най-близките си своето "малко райско кътче".