Преди дни принцеса Шарлийн се завърна от Южна Африка. Пътуването, на което не бе придружена от своя съпруг, бе свързано с дейността на благотворителната й организация. А междувременно тя даде няколко интервюта за местни медии.

Принцеса Шарлийн и признанията й след пътуването до Южна Африка

Кое е най-важното за принцеса Шарлийн

Намеква ли нещо на принц Алберт

Пред News24 принцесата на Монако коментира твърденията за раздор в отношенията със съпруга й принц Алберт и евентуален развод. Тя за пореден път отрече двамата да са разделени и определи подобни изказвания като "изтощителни".

Принцеса Шарлийн не скри, че вече й е омръзнало да чете подобни писания по адрес на семейството си и не проумява какво ги поражда, защото в брака й няма нищо притеснително.

Снимка 620039

Източник: GettyImages

Тя визира най-вече появилите се в немския Bild твърдения, че двамата с принц Алберт са станали двойка "по уговорка" и се събрат само когато има събития, на които трябва да присъстват заедно. 

Принцеса Шарлийн, пътуването й до Южна Африка по повод дейност на фондацията й и отсъствието на принц Алберт

Дългоочакваното завръщане на принцеса Шарлийн

От Монако обратно в Южна Африка

Разкри и причината да премахне профила си в Instagram - постъпка, с която също изненада мнозина. По думите на принцеса Шарлийн, тя е взела това решение, за да защити максимално личния живот на децата си - осемгодишните близнаци Жак и Габриела, въпреки че те вече са светски личности по неволя, предава Daily Mail.