За разлика от сестра си Йожени, принцеса Беатрис няма личен Instagram профил и очевидно не е фен на социалните медии. Затова и не ставаме редовни свидетели на събития от личния и семеен живот с Едоардо Мапели Моци.

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени с обща визита в Балморал

Летните забавления на две принцеси

Беатрис и Йожени прекарват заедно част от лятото

Моци обаче спорадично публикува в профила си, изпълнен с интериорни снимки, и кадри на семейството си. А днес изпълнителният директор на Banda Property показа снимка на малката Сиена - дъщеря му с Беатрис, която днес навърши две годинки.

"Честит рожден ден, малко момиченце. Носиш ни толкова любов и радост всеки ден", гласи текстът към снимка, която показва Сиена в гръб, облечена в рокля на цветя и с голяма сламена шапка на главата.

До момента Моци и принцесата не са показвали лицето на дъщеричката си и явно нямат намерение скоро да го направят. Затова пък двамата гордо позират по обществените събития, които посещават.

Снимка 634289

Източник: GettyImages

Такова беше Vogue World, което събра модния елит в Лондон през уикенда. 35-годишната Беатрис носеше елегантна дълга рокля на цветя в комбинация с черни ръкавици, докато съпругът й беше избрал бял смокинг.

Снимка 634290

Източник: GettyImages

На същото събитие присъстваше и 33-годишната принцеса Йожени, която обаче не беше придружавана от съпруга си Джак Бруксбанк. За сметка на това изглеждаше много елегантно в зелена рокля Fendi.