След като принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор по свое желание, принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха още по-активни в своите ангажименти. А тази седмица, за пръв път от девет години, се появиха заедно с принц Чарлз и Камила Паркър.

Четиримата посетиха рехабилитационен център, поговориха си с пациентите, а Уилям дори седна в инвалидна количка, за да се опита да вкара кош с баскетболна топка. 

Баща и син демонстрираха добро настроение след отрицателните емоции покрай Мегзит. А дамите също не спряха да се усмихват и да се шегуват.

Снимка 466591

Източник: GettyImages

И този формат на кралско представителство веднага бе определен като новата Фантастична четворка. А тази, за която говорехме доскоро, включваше принц Хари и Меган Маркъл, вместо принц Чарлз и Камила Паркър.

Принц Уилям, принц Хари и в какви взаимоотношения бяха преди Мегзит

Трудната раздяла на Уилям и Хари

И едно братско предупреждение

Това най-вероятно няма да е първият и последен път от доста време насам, в който виждаме Уилям, Чарлз, Кейт и Камила заедно. Все пак, те са следващите наследници на короната и връзката помежду им трябва да бъде силна. А и очевидно са си станали по-близки, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс ги няма.