След няколко месеца на пауза, членовете на кралското семейство започнаха постепенно да възстановяват своите ангажименти. Това важи най-вече за принц Уилям и Кейт Мидълтън, които в последно време са основните представители на короната.

Според информация в британските медии, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са останали в имението си Anmer Hall за новото извънредно положение, което е въведено на Острова. Това обаче не им пречи да движат от разстояние своите дело.

Програмата на принц Уилям тези дни например е била доста натоварена, но кралската двойка не ни информира официално за ангажиментите си.

Снимка 514075

Източник: GettyImages

Херцогът на Кеймбридж е провел видеоразговор в ролята си на патрон на Royal Foundation, начело на която са двата с Мидълтън. Освен това, той продължава да работи по най-амбициозния си проект - Earthshot, чрез който ще финансира с 50 милиона долара амбициозни проекти за опазване на околната среда.

Покрай тази своя работа, принц Уилям е разговарял с директорите на няколко университетски болници и на всички тях е признал, че двамата с Кейт всеки ден разказват на децата си за усилията, които медицинските работници полагат в борбата с COVID-19, предава HELLO!

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Шарлот и Джордж и какво искат да променят херцогът и херцогинята на Кембридж

Големите планове на Уилям и Кейт

Какво ще променят през следващите месеци

Програмата на кралската двойка е още по-натоварена благодарение на факта, че Шарлот и Джордж са на домашно обучение от известно време, защото училищата на Острова отново са затворени.